Polytech

"Polytech" je osnovan 1987. godine i od tada predstavlja jednog od vodećih evropskih proizvođača silikonskih implantata.

Kompanija nudi jajširi dijapazon proizvoda za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju.

Sedište kompanije se nalazi u Dieburgu u Nemačkoj.

Kompanija zahteva od svojih eksperata i distributera da prolaze redovne obuke, čime se garantuje pravilan izbor proizvoda za specifične namene. Osim toga, stalnim posmatranjem "Polytech" analizira tržište i prezentuje interesantne novine svojim kupcima.

U samoj proizvodnji kompanija primenjuje najsavremenije tehnologije. Primera radi, "Polytech" je jedini proizvođač u Evropi "MicroPolyurethane-foam-Surfaced" grudnih implantata, koji su dokazano najbolji za pacijenta.

Osim standardnih i specifičnih proizvoda kakvi su implanti za grudi, gluteuse i listove "Polytech" proizvodi implante "po meri", to jest prema specifičnom zahtevu hirurga, a koji su prilagođeni potrebama pacijenta.

"Polytech" posluje prema sistemu kvaliteta ISO 9001, ISO 13485 i primenjuje evropsku direktivu za medicinska dobra MDD 93/42/EC i to do najviše III klase proizvoda.

"Medika-Projekt" je ekskluzivni distributer za teritoriju Republike Srbije, pri čemu je dobar deo proizvoda registrovan kod naše Agencije za lekove i medicinska sredstva.