AP Medical S.P.A.

"AP Medical" je deo velike grupacije "A.b.m. Italia" koja je opet deo globalne kompanije "Arredo Plast". U okviru "Arredo plast grupacije" nalazi se veliki broj proizvođača, koji se pre svega bav plastičnim proizvodima, sa tradicijom dužom od 30 godina.

Osnovni elementi proizvodnog programa "AP Medical"-a su kutije za skupljanje i transport opasnog otpada, a pre svega oštrih elemenata poput igala, braunila, polomljenog stakla, oštre plastike, skalpela i sl.

U svojoj proizvodnji AP Medical je implementirao sistem kvaliteta UNI ISO 9001. Osim toga svi proizvodi zadovoljavaju relevantne standarde, kao što su UN norme, BS (britanski standard), NF (francuski standard), FDA i sl. Osim toga svi elementi su izrađeni od vrhunskih materijala, pa su izrazito otporni na probijanje i visoke temperature.

Kvalitet materijala, implementirani standardi i masovna proizvodnja čine da je "AP Medical" vodeći evropski proizvođač elemenata za skupljanje i transport infektivnog otpada.

"Medika-Projekt" je ekskluzivni distributer svih proizvoda "AP Medical" kompanije za teritoriju Republike Srbije, Republike Crne Gore, Republike Makedonije, uz specijalno ovlašćenje za distribuciju na teritoriji Republike BiH.